Over Albatros

Waarom kiezen voor Albatros

Omdat jullie met denkers en doeners zijn.
Omdat het programma binnen jullie budget moet passen.
Omdat alles mag en niets moet.

Hoe gaat Albatros te werk

U weet het aantal deelnemers en heeft al een datum in gedachten. Wellicht ook al een locatie op het oog maar nog niet helder wat te gaan doen… Wij gaan samen met u op zoek naar de juiste activiteit die naadloos past bij de samenstelling van uw groep, budget en uitgangspunten. Gebruik onze jarenlange ervaring op het gebied van teambuilding en het creëren van memorabele momenten. Wij noemen dat FUNBUILDING! Dit maakt ons concept geschikt voor bedrijven, families en vriendengroepen.

Wat biedt Albatros aan

Vanuit het idee: er zijn denkers en doeners hebben we een aantal funbuildingspelen ontwikkeld waar plezier en teambuilding elkaar ontmoeten. De spelen hebben als vast gegeven: ‘alles mag, niets moet’. Dit maakt het toegankelijk voor jong en oud. Rolstoelgebruikers, zwangere vrouwen, topsporters, jonge kinderen, iedereen kan zijn steentje bijdragen. De spelen zijn interessant voor deelnemers, met veel variatie, veel samenwerken, elkaar op een andere manier tegen komen en samen tot oplossingen komen. De activiteiten lopen uiteen van zeer sportief tot niet sportief, makkelijk tot moeilijk en individueel tot groepswerk.

Wie kiezen voor Albatros

Albatros is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen voor gemêleerde groepen. In de praktijk blijkt het lastig te zijn om een activiteit aan te bieden aan mensen met verschillende leeftijden, interesses en vaardigheden. De opzet waar wij voor kiezen is uitermate geschikt om met deze verschillen om te gaan.

Wat bezielt ons?

Albatros is gestart vanuit de kernwaarden flexibiliteit, betrouwbaarheid en gastvrijheid. Wij willen mensen helpen bij het verzorgen van een fantastische dag. De passie voor het organiseren, de uitdaging iets moois neer te zetten en het streven naar perfectie zijn onze motieven. Onze vraag: Hoe zouden wij zelf zo’n dag willen beleven?